top of page

Voordat u uw hond brengt..

Laat uw hond goed uit voor hij naar de trimsalon komt. Het is niet fijn als hij zijn behoeftes een aantal uren op moet houden.

Probeer uw hond, als dit mogelijk, is klitvrij te brengen. Ontklitten is bij erge klitvorming niet mogelijk. De enige oplossing is dan kort scheren.

Als uw hond medische afwijkingen heeft, loops is, vlooien heeft of als er andere belangrijke mededelingen zijn, vertel dit dan graag aan de trimster als u een afspraak maakt.

005.jpg

Puppybehandeling

003.jpg

Bij Hondentrimsalon Banjo kunt u vrijblijvend een afspraak maken om uw pup te laten wennen aan de trimsalon.

Bij deze puppybehandeling mag de pup vrij rondkijken in de trimsalon en wordt de pup geborsteld. De voetjes, nageltjes en het haar bij de ogen kan zo nodig iets worden bijgeknipt. Op deze manier kan de pup wennen aan alles wat er in de trimsalon gebeurd.

Veel mensen beginnen pas met kammen als het haar al erg lang is of begint te klitten, dit is voor de pup niet fijn omdat hij dan gelijk al een pijnlijke ervaring met borstelen & kammen heeft. Het is verstandig om (ook al is het haar nog kort) vast te beginnen met het kammen van uw pup. Zo maakt u hier voor de pup een gewoonte van.

Bij de puppybehandeling leert uw pup ook gelijk dat het normaal is dat hij bij de trimsalon gebracht wordt en dat baasje hem later weer op komt halen. Als u uw puppy weer op komt halen kan ik u gelijk een borstel advies geven voor het bijhouden van de vacht.

Deze behandeling kost €30,- en geld voor pups van 9 tot 16 weken oud.

Diensten

KNIPPEN

 

Voor de honden met kroesvacht. O.a. Labradoodle of poedel

PLUKKEN

 

Voor alle ruwharige rassen, zoals de ruwharige Jack Russel of ruwharige teckel.

EFFILEREN

 

Het inkorten van de vacht zoals bij een Shih Tzu of Lhasa Apso.

UITDUNNEN

 

Voor de langharige rassen met weinig wol. O.a. Golden retriever en Cavalier King Charles Spaniël

SCHEREN

 

Scheren betekent niet dat de hond kaal wordt. De vacht kan  ook lengte houden.

WASSEN

 

Bij elke behandeling wordt de hond gewassen, maar u kunt ook alleen voor een wasbeurt komen.

bottom of page